head_banner

En detaljert introduksjon til Bonding Capillary

Bonding Kapillær, som en loddenål for limingsmaskiner, er egnet for loddekretser som LED, IC-brikker, dioder, transistorer, tyristorer og akustiske overflatebølger.
Bruk av keramikk som materiale har høy hardhet, høy egenvekt, små korn, høy overflatejevnhet og høy dimensjonsnøyaktighet.God isolasjon!Det er et aksesymmetrisk keramisk verktøy med vertikale hull, som tilhører presisjonsmikrostruktur keramiske komponenter.

Bonding Kapillær1(1)
Når det gjelder bruk, brukes Ceramic Capillary som et trådbindingsverktøy for trådbindingsprosesser, og kan brukes til å lime pakking av kretser som tyristorer, akustiske overflatebølger, LED, dioder, transistorer og IC-brikker.
Wire Bonding bruker fine metalltråder (kobber, gull, etc.) samt varme, trykk og ultralydenergi for å lodde metallledninger tett til underlagsputer, og oppnår dermed elektrisk sammenkobling og informasjonsutveksling mellom brikker og underlag.

Bonding Kapillær2(1)

 

Keramisk kapillær brukes som sveisenål i trådbindemaskiner, akkurat som "synålen" som brukes til å tre nåler og tråder i en symaskin.Metalltråder må passere gjennom den for å sy en brikke på en annen brikke eller underlag.På grunn av det faktum at en limemaskin trenger å lime millioner av loddeforbindelser hver dag ved full belastning, og hver keramisk kapillær har en fast levetid, må en ny keramisk kapillær byttes ut når det angitt antall ganger er nådd.Derfor kan det tenkes hvor stor etterspørselen etter Ceramic Capillary er.

kapillærbinding(1)

OPT banebrytende høypresisjonKeramisk kapillærbruker ekstremt små materialpartikler for å generere produkter med ultrahøy tetthet og hardhet!Den har sterk seighet, svært lav forurensningssannsynlighet og friksjonskoeffisient, høyere energikonverteringseffektivitet og sterkere bindingsevne!

I LED-emballasjebinding har dette produktet høy ledningskvalitet og pålitelighet.Rubinmaterialet er veldig solid og holdbart, og den andre loddeforbindelsen er veldig solid og vakker.Produktmodellen er komplett og egnet for ulike trådbindingsmaskiner.

 

Bonding Kapillær3(1)

 

I IC-emballasjeindustrien har OPT banebrytende materialprodukter med liten tonehøyde og høy presisjon med komplette modeller og kan tilpasses i henhold til kundens krav, noe som gjør den veldig egnet for kunder med strenge krav til sveisekvalitet!Enten det er legeringstråd, kobbertråd, gulltråd eller sølvtråd, er det ikke et problem!


Innleggstid: 19. mai 2023